Photoshop

 

Siden jeg liker å drive med photoshop og syntes det er morsomt å hjelpe andre, skal jeg legge ut noe lure tips til dere som vil lære litt i photoshop. Jeg hadde en blogg der jeg la ut dette før, men den ble det ikke noe ut av. 


Jeg skal fortelle dere litt generel fakta om photoshop.

Adobe Photoshop er et bilderedigeringsprogram fra Adobe. Det finnes mange programmer under Adobe, alt fra videoredigeringsprogrem til tegneprogram. Desverre er alle disse programmene veldig dyre. Hvis du ikke har photoshop, men gjerne vil prøve det ut kan du TRYKKE HER.

Jeg har aldri blitt opplært, men lært alt av meg selv. Jeg er selvfølgelig ikke en ekspert og derfor er jeg åpen for alt som kan gjøre meg bedre. Noe jeg syntes er veldig greit er å google photoshop tutorials, da kommer det opp masse nyttige lenker. 

http://www.photoshoplady.com/

http://photoshoptutorials.ws/

Et annet tips er å søke på det du vil lære å gjøre i photoshop, på youtube.com, der er det masse tips og mange som legger ut alt du kan tenke deg. 


Det er helt utrolig hvor mye man kan gjøre i photoshop og det som er så morsomt er at man kan lære seg mer og mer. Det går ikke an å kunne alt, derfor kan man bare lære mer og mer og aldri gå lei.

Jeg skal vise noen eksempler på hva man kan gjøre.

Man kan:

Tegne:

 Lage kule tekst effekter:

 Fjerne regulering:

Remove braces from teeth with Photoshop_015

Forandre øye- og hårfarge:


Er det noen som er interessert i at jeg skal legge ut hjelpebilder og beskrivelser, kanskje videoer? 

☮ Peace out homedogs

2 kommentarer

Akemi ♔

04.apr.2011 kl.22:03

Du hadde en skam kul header :D

Silje Marie

05.apr.2011 kl.22:50

Søt blogg, Elsker headeren din!! <3

Skriv en ny kommentar

hits