ENDELIG SOMMERFERIE

Nå er det endelig sommerferie og det betyr ikke noe skole eller tanke på siste året på vgs før om 2 måneder. I dag har jeg vært ute og spist på Egon med noen gode venner og det var kjempekoselig. Må få lov til å legge til at prisene der er litt for høye etter min mening. En pizza for 240 kr, er ikke det litt vel dyrt? Det syntes ihvertfall jeg da :)

Uansett, nå er det bare å slappe av og nyte friheten. Vi fikk også karakterkortet i dag og jeg er veldig fornøyd med alle standpunktkarakterene. Dagen ble en meget bra start på sommeren da altså. Jeg har desverre ingen bilder fra i kveld, men får vel legge ut noen fra favorittsiden www.weheartit.com. Jeg tipper at de fleste har vært inne på denne siden, uansett om de har en bruker eller ikke. Men hvis dere ikke vet hva det er, eller aldri har klikket dere inn på det kan jeg fortelle at det er verdt et besøk. Jeg elsker alle bildene folk legget ut og det er så fin fin fin side. Bildene mine kan dere se om dere trykker på linken eller bildene i sidefeltet.

Summertime (Nora Nymo Fikse)Mine bilder - BarndommenMine bilder - 2010

Disse bildene er fra min bruker på weheartit. Bildet til høyre er fra i fjor sommer, i Danmark. Jeg vindsurfet, det var kjempemorsomt, litt vrient i begynnelsen, men utrolig artig.

7 kommentarer

22.jun.2011 kl.23:05

Deilig med sommerferie! :-D

cecilie austvik

23.jun.2011 kl.10:36

Sv: Tusen takk, koselig å høre! :)

Likte kjempegodt bloggen din òg! :-)

Someraindrops

23.jun.2011 kl.15:17

Denne bloggen var kul! :) likte designet, også skriver du sykt bra... Jeg har også vindsurfet, og skal det neste helg. Klem

Christine Sagøy

24.jun.2011 kl.09:14

Så utrlolig fint design! 240kr er vel ganske så dyrt for en pizza ja.. Fortsatt god sommer :-D

Malin Elvira

24.jun.2011 kl.20:47

Kjempe søte bilder! :D Så fint at du var fornøyd med karakterene dine! :D
sykt kult ! :D
wow, elsker headeren din!

Weheartit er virkelig en fin side, er ufattelig mange fine bilder der! :-)

Skriv en ny kommentar

hits