HOTHOTHOT

Guri malla det er så utrolig varmt ute i dag. Jeg syntes det er så rart vær her i Norge for tiden, i hverfall på Østlandet. Det er først kjempevarmt tidlig i april (bikinivarmt), så blir det en kald måned i mai, varmt tidlig i juni og bare regn og uverskyet. Men nå skal det tydelighvis bli bedre.

I dag stod jeg opp klokken syv, fikk faktisk at jobbtilbud, det kunne jeg ikke si nei til. Det er alltid morro å tjene litt ca$h. Det var jo litt artig og da, men i lengden ble det litt slitsomt. Men blir faktisk sliten av å pakke ut varer, prise de og sende de ut i butikken, i hvertfall når du gjør det 6-7 timer, beina mine verker.

Summer and SunJust Another Fan...Light It, Don't Fight It


Jeg så forresten en film i går som heter Life as we know it, sett den? Den var utrolig bra, veldig morsomt og fin. Dessuten er jo kjekke Josh Duhamel en av hovedpersonene, så det gjør jo filmen bare enda bedre. Og Kathrine Hegl er jo også kjempeflink og morsomt!

ohheaven: Josh Duhamel - Fake Smilegℓαм ♕ яσмαη¢єResultados da Pesquisa de imagens do Google para http://indiegeniusprod.com/BestMoviesEver/wp-content/uploads/2010/09/life-as-we-know-it-best-movies-ever-josh-dushamel-naked-curt-johnson.jpg

Her er traileren:

3 kommentarer

Keth - kommenterer tilbake!:-DD

29.jun.2011 kl.19:36

Ha en super onsdagskveld :-D

malinph

29.jun.2011 kl.23:09

Været er snodig i Norge.. Flink du har vært i dag da!

Har sett filmen, den er fin! :D

elisabeth s

04.jul.2011 kl.14:44

bra blogg du har :-D

Skriv en ny kommentar

hits