Aloha Hawaii

Akkuratt nå sitter jeg på terrassen i Honolulu, på hotellet vårt. Vi kom til Hawaii i går, flyturen varte i ca. 6 timer. Det gikk helt fint. Siden vi har kjøpt ipad så har jeg lastet ned mange filmer, på flyet så jegI am number fourogSource code. 

Å dra til Hawaii har vært drømmen min helt siden jeg hørte om Hawaii for første gang. Jeg lurte veldig på om det var så bra som alle skal ha det til, og det er det. Det første vi gjorde i går var å gå ned på stranda. Vi bada og det var herlig. Det er veldig Hawaii-stemning, sånn man ser i filmer og sånt, men også mye turisme, og det er veldig koselige folk her. I dag vandret vi ned på stranden, som er nesten rett ved hotellet. Vi har badet og surfet, det er kjempedelig vann. Det var kjempemorsomt å surfe. Jeg kan ikke si at jeg kom meg helt opp på brettet og sto ut en hel bølge, men jeg kom meg nesten opp ett par ganger. 

I morgen skal vi leie bil og kjøre rundt på øya. Vi skal blant annet til pearl Harbor og resten vet jeg ikke, men det blir sikkert spennende.

Som jeg begynte med i innlegget så sitter jeg på terrassen og her er det god utsikt, så jeg kan jo legge med et bilde og vise hva jeg sitter og ser på.


Rett bak meg prøvde jeg meg på surfebrettet for noen minutter siden.

Å, forresten. For noendagen siden fant jeg bestevennen min og tok han med på turen. Jeg vet, han er heldig!

Domo <3<3

4 kommentarer

malinph

02.aug.2011 kl.09:04

Snakk om å ha drømmeferien a.. Trenger vel nesten ikke å nevne hvor fristende alle bildene er.

Haha, og du har fått deg perfekt reisefølge jo :D Gøy.

Melina Melby

02.aug.2011 kl.10:23

ååå så heldig! elsker hawaii, har så lyst til å dra dit selv

dessinons

02.aug.2011 kl.15:03

Heldig ! Det ser så koselig ut der :-D

Linn Carita

19.aug.2011 kl.15:33

Åh!!! du e heldig!! Håper du har en fin tur i Amerika =)

Skriv en ny kommentar

hits