Art

PopArt

Dette er en illustrasjonsoppave vi hadde på skolen. Oppgaven gikk ut på å lage en illustrasjon av et dikt eller novelle, og få frem budskapet i bildet. Jeg valgte novella Julie køyrer ut av fortellinga i ein raud convertible Porsche sport (Kort fortalt handler den om en kvinne som kjører rundt i en Hollywoodfilm med masse klisjeer, hun ser det perfekte liv som hun ikke har).

 

Jeg digger popart. Det er veldig morsomt når vi får slike oppgaver på skolen  :)

Pencil vs Camera

Vi skal begynne med en oppgave på skolen i trykk og foto som går ut på å blande tegning og fotografi. Jeg prøvde meg på noe nå. Jeg valgte å bruke bamsen Domo fordi jeg syntes det passet ganske bra, og jeg hadde ikke muligheten til å gå ut i ta bilder når det var så mørkt ute. Slik ble resultatet:

Ben Heine (www.benheine.com) har laget utrolig mange slike bilder og er veldig flink. På hjemmesiden er det mye forskjellige bilder, både slike bilder og mye annet.

Her er noe av det han har laget:

2_large

500px / Photo "Pencil Vs Camera - 22" by Ben Heine    Foto Antara Pensil dan Kamera | Gambar Antara Pensil dan Kamera - Yahoo!    Foto Antara Pensil dan Kamera | Gambar Antara Pensil dan Kamera - Yahoo!

imprevisível.    Pencil Vs Camera - 12 by `BenHeine on deviantART    Pencil Vs Camera - 57 | Flickr - Photo Sharing!

hits