Diary

All I Want For Christmas Is You

 Christmas waves a magic wand over this world, and behold, everything is softer and more beautiful.  

                                                                           - Norman Vincent Peale

 

Nå har endelig snøen kommet, og julestemningen strømmer inn. Julen er den beste tiden av året, syntes nå jeg. Grunnen til det er fordi det er en veldig koselig høytid. Det er vakkert ute med den hvite snøen og all julepynten, og man spiser masse god mat og julekaker. Pepperkakebaking er alltid en juletradisjon. I tilleg er alle så glade i julen, det er koselig det.


Min nye julestjerne.

Det har forresten kommet en ny All I Want For Christmas Is You  - sang, ft. JB. Men det vet dere sikkert allerede, legger den med slik at dere kan få litt julestemning.

inspiration

Tumblr_lmbpcivqgj1qcuj4to1_500_large

302170_2474268062356_1422073573_4826257_1138470033_n_large

Tumblr_lq8t2nxq0x1qjnnwmo1_500_large

Tumblr_ln72bbm7mc1qfcts1o1_500_large

Tumblr_llxrbnauy21qgwacvo1_500_large

Tumblr_lqyr0yqxfi1qipkx5o1_500_large

Tumblr_lm248ur41k1qdtmtzo1_500_large

Tumblr_lqugcszdbu1r2qhgso1_500_large

Tumblr_ljgtj1dvsd1qg1x68o1_500_large

Tumblr_ljx43tpqkt1qhkb8bo1_500_large

 

// Bilder fra weheartit.com //

Fun at school

Når man har med seg mac på skolen så blir det fine fine bilder ut av det!

Good job Jo!

When you are not feeling quite good.

Nå ligger jeg i sengen etter å ha dratt hjem fra skolen for ett par timer siden. Jeg er visst ikke helt i form og det var ikke veldig behagelig å sitte på en hard stor i klasserommet når man egentlig bare vil hjem. Varm drikke hjelper når man er syk, derfor lagde jeg meg en god og varm kakao, også satte jeg på en film.

Follow your inspiration

Det er så utrolig mange flinke mennesker ute i verden som har et stort talent. Jeg er veldig glad i være kreativ, og når jeg har mistet litt inspirasjon, finner jeg det alltid på internett. Som for eksempel tegning. Jeg er veldig glad i å tegne. Og når jeg ser bilder og videoer fra youtube som viser folk som tegner et bilde som om det skulle vært et fotografi, får jeg så flyst til å bli lik flink. Det er helt vanvittig hvor talentfulle folk er. Jeg har så lyst til å kunne sette meg ned med et bilde forran meg og tegne det, og nesten ikke se forskjell.

Se litt på disse bildene og videoene. Det er verdt det!

Johnny Depp

Megan Fox

 

 

My 18th birthday

På mandag fylte jeg 18 år. I går feiret jeg det med mine beste venninner, og det vel utrolig koselig. Vi spise veldig god mat, nemlig koldtbord med blant annet pai (mamma lager den beste paien), eggerøre, kylling, melon og skampi. Jeg hadde laget masse gode kaker, brownie, cupcakes og cookies. 

 Amanda, Oda, meg, Ida og Anette (Josefin, Stine, Malin) Koselig, men mangler en del av jentene. 

       Love you Silky ♥


Dette var en veldig hyggelig kveld, med noen herlige jenter. Jeg fikk mange fine gaver, klær, pynt, penger, film og veldig fine kort. Filmen jeg fikk av Malin var Red Riding Hood, vi så den i går. Jeg hadde sett den før, på kino med Ida og syntes den var veldig bra. Så jeg er glad for at jeg fikk den. Thank you! 

Helt seriøst, disse cookisene er verdens beste!

It´s the birthday girl

Heisann! I dag har jeg bursdag. Jeg er nå 18 år, som betyr at jeg myndig. Nå sitter jeg og blogger på bursdagsgaven min, Macbook Pro. Bedre gave kunne jeg ikke fått! Tusen takk mamma og pappa. Det er så koselig å ha bursdag, masse gratulasjoner, gaver og alle er snille mot deg. Jeg har noen veldig snille venner også, som jeg fikk muffins og bursdagskort fra.

Takk for muffins og fint kort, søte, snille Ida! <3

Av Malin fikk jeg søtt kort og gode, rosa muffins. OG en søt, liten matboks. Takk <3

Nå skal jeg bare nyte resten av dagen med familie og kaker, og resten av livet med mac´en, hehe.
.

Nå er det en stund siden jeg har blogget. Det har vært litt hektisk ettersom det var en lang flytur hjem og jeg har enda ikke kommet inn i døgnrytmen for noen dager siden våknet jeg f. eks klokken 4). Pluss at jeg har begynt på skole igjen, klapp for det. Det er rart å begynne på skolen igen, jeg skulle gjerne hatt noen dager ekstra for få vilt ut og sånt. Men, det er helt greit å begynne, også litt spennende i og med at dette er siste året på videregående.

Selv om det var litt deilig å komme hjem igjen etter en måned på ferie, vil jeg gjerne dra tilbake. Jeg savner USA. Solen, varmen og alle de glade menneskene. Og Hawaii var rett og slett drømmestedet.

Mine bilder - HawaiiMine bilder - HawaiiMine bilder - Hawaii

Hawaii

Mine bilder - USA 2011Mine bilder - USA 2011Mine bilder - USA 2011

California

Starstruck in Hollywood

Da vi først kom til USA landet vi i L.A. på LAX. Vi var der i ca.4 dager og fikk opplevd veldig mye spennende. 

16.Juli : Dette var dagen vi kom og vi fikk ikke gjort så mye annet enn å finne hotellet, leie bil, og få i oss noe å spise. Det var en veldig lang flyreise, vi var altså veldig slitne. Jeg klarte knapt å holde øynene oppe undermiddagen.

 

Bilder fra Walk of Fame:17.juli : Etter første overnatting i Hollywood dro vi til Thousand Oakes, hvor Andrea (søstra mi) går på skole. Der sjekket vi ut skolen og bilen hennes, også dro vi på shopping senteret og shoppet ipad. Etter dette kjørte til Malibu beach og var der en stund. På stranden skulle det forresten være bryllup.

 

18.juli : Denne dagen dro vi til Universal Studios, dette hadde jeg gledet meg til kjempelenge. Det var veldig gøy der og det beste var den guidet turen rundt i parken hvor vi fikk se filmsett og andre kjente scener.

 19.juli : Vi bestemte oss for å ha en guidet tur i en "Hollywood bil" rundt om i Hollywood. Da stoppet vi ved hollywood- og beverly Hills skiltet, og så mange kjendishus. Guiden vi hadde var veldig hyggelig og på slutten av turen fikk vi vite at det skulle være en premiere midt i Hollywood Blvd senere på kvelden. Det skulle være premiere på filmen Captain America! Etter Hollywood-turen dro vi til noe som kalles Farmers Market, The Grove. Der var det kjempefint, men i om med at vi ville rekke premieren, måtte vi dra igjen ganske tidlig. 


Vi kjørte bilen til venstre.


Hollywood skiltet, det er så lite på bildet at man nesten ikke ser det..

Da vi var i Farmers Market fikk jeg plutselig øye på mange folk som hadde kameraer og da måtte jeg bare sjekke det ut, siden det kunne jo være en mulighet for at det var noen kjente personer der. Da jeg gikk bort så jeg en kjendis, men jeg visste ikke hvor jeg hadde han fra. Det var Mario Lopez, som jeg fant ut i etterkant. Det var også noen til, men de vet jeg ikke hvem er.
Før vi dro på denne turen tenkte jeg: "tenk hvor kult det hadde vært å se EN kjendis". Dette trengte jeg ikke å bekymre meg for. For der jeg hadde i vente senere på kvelden skulle gjøre meg til en skikkelig paparazzi. Hotellet vårt lå rett med Hollywood Blvd, det tok oss 1 min vår føtter tråkket på Walk of Fame. Vi var der i ca. 4-tiden og fikk en fin plass der vi kulle se alt som skjedde. Det var veldig gøy å se hvordan man sette opp utstyr til en stor premiere, hvor mye jobb og hvor mange mennesker som skal til... Etter EN time var vi fortsatt kjempegira for å se kjendiser.

.. Etter TO timer begynte de ukjente gjestene å komme.

.. Etter TRE timer begynte det så smått å komme kjendiser. Vi var helt ødelagte i føttene etter å ha stått på samme punkt i tre timer. Men tolmodige var vi. Vi fikk is fra de som hjalp til der og ble med på noen av klippene somreporterne filmet. Etter en stund kom det en mann i fine klær bort til meg, med en annen mann som hadde et kamera med seg og spurte om de kunne intervjue meg. Jeg dro med meg Andrea inn i intervjuet og det var veldig morsomt. Men jeg kan ikke finne klippet på internett, og jeg vet ikke helt hvor de var fra, men veldig kul opplevelse.

 


Lucas GrabeelSamuel L. Jackson


Neal McDonough, Dave Williams fra Frustrerte Fruer.Chris Hemsworth


Chris Evans
Sebastian Stan - Carter Basin fra Gossip Girl


Vanessa Hudgens


Robert Downey Jr


.. Etter FIRE timer hadde vi sett mange kjendiser som gikk forbi og det begynte å bli mørkt. Premieren på filmen skulle vel begynne snart. Vi skulle egentlig rekke en kinofilm, som vi skulle se. Jeg og Andrea ofret begynnelsen på den nyeste Harry Potter filmen for å se anne kjendisene, mens de andre allerede hadde gått, og det var verdt det. Vi hadde jo allerede sett filmen på premiere. Men det var ikke så mye vi gikk glipp av, så det gikk bra.

 

En kjempefin start på USA-ferien altså!

Aloha Hawaii

Akkuratt nå sitter jeg på terrassen i Honolulu, på hotellet vårt. Vi kom til Hawaii i går, flyturen varte i ca. 6 timer. Det gikk helt fint. Siden vi har kjøpt ipad så har jeg lastet ned mange filmer, på flyet så jegI am number fourogSource code. 

Å dra til Hawaii har vært drømmen min helt siden jeg hørte om Hawaii for første gang. Jeg lurte veldig på om det var så bra som alle skal ha det til, og det er det. Det første vi gjorde i går var å gå ned på stranda. Vi bada og det var herlig. Det er veldig Hawaii-stemning, sånn man ser i filmer og sånt, men også mye turisme, og det er veldig koselige folk her. I dag vandret vi ned på stranden, som er nesten rett ved hotellet. Vi har badet og surfet, det er kjempedelig vann. Det var kjempemorsomt å surfe. Jeg kan ikke si at jeg kom meg helt opp på brettet og sto ut en hel bølge, men jeg kom meg nesten opp ett par ganger. 

I morgen skal vi leie bil og kjøre rundt på øya. Vi skal blant annet til pearl Harbor og resten vet jeg ikke, men det blir sikkert spennende.

Som jeg begynte med i innlegget så sitter jeg på terrassen og her er det god utsikt, så jeg kan jo legge med et bilde og vise hva jeg sitter og ser på.


Rett bak meg prøvde jeg meg på surfebrettet for noen minutter siden.

Å, forresten. For noendagen siden fant jeg bestevennen min og tok han med på turen. Jeg vet, han er heldig!

Domo <3<3

USA 2011

Nå sitter jeg i USA på hotellrommet, på veien tilbake til L.A. Vi har vært her nå i 12 dager og hittil har vi opplevd mye spennende og morsomt. Vi har nettopp vært i San Francisco, i dag tidlig kjørte vi videre til San Luis. Vi overnatter her og i morgen skal vi til Santa Monica og bo der i noen dager. Vi har ikke kommet halvveis i ferien og jeg er veldig førnøyd og spent på hvordan resten av reisen kommer til å bli.

Men alt har ikke vært positivt. Da vi kjørte gjennom den øde ørkenen på vei fra Las Vegas, fikk vi masse meldinger og telefoner fra de der hjemme om den grusomme tragedien hjemme i Norge. Det er helt forferdelig, jeg kan ikke tro det som har skjedd. At en mann kan gjøre noe så grusomt. Det er rett og slett uvirkelig! Jeg vil bare si at jeg tenker på alle der hjemme i Norge og de pårørende som må gå gjennom dette etter alt som har skjedd. Vi var i San Francisco i noen dager og da besøkte vi den Norske Sjømanskirken for å vise vår støtte til Nordmennene etter alt som har skjedd i Oslo og på Utøya.

Jeg legger ut noen bilder som har blitt tatt hittil:

photo.php.jpg

photo.php.jpg

photo.php.jpg

photo.php.jpg

photo.php.jpg

photo.php.jpg

photo.php.jpg

photo.php.jpg

photo.php.jpg

photo.php.jpg

photo.php.jpg

photo.php.jpg

Dette er bare noen få bilder av alle vi har tatt :) God natt

I'm ready!

Nå er det bare en dag igjen til vi drar. Om 24 timer stter jeg på flyet på vei til USA. Vi må være på flyplassen klokken 6 om morgenen, jeg elsker å dra tidlig om morgenen når vi skal ut å reise. Jeg må innrømme at jeg ikke helt ser frem til den lange flyreisen.. Men men, det er verdt det!

james.To InfinityJ'aime La Vie

Tumblr_lnj3lomlwn1qg0qplo1_500_tinyTumblr_llgodfshvy1qbxbbbo1_500_tinyTumblr_ljiv3osfh71qe7fsqo1_500_tinyTumblr_lnvu05xt2p1qmp16go1_500_tiny5933347789_4cd4225bdb_z_tinyTumblr_lnmkyxc7cy1qzmcwlo1_500_tinyTumblr_ljtqvo4z381qdyo5zo1_500_tiny

Har ikke så mye å skrive om akkurat nå, derfor legger jeg ut bilder! 

Peace out homies!

HOTHOTHOT

Guri malla det er så utrolig varmt ute i dag. Jeg syntes det er så rart vær her i Norge for tiden, i hverfall på Østlandet. Det er først kjempevarmt tidlig i april (bikinivarmt), så blir det en kald måned i mai, varmt tidlig i juni og bare regn og uverskyet. Men nå skal det tydelighvis bli bedre.

I dag stod jeg opp klokken syv, fikk faktisk at jobbtilbud, det kunne jeg ikke si nei til. Det er alltid morro å tjene litt ca$h. Det var jo litt artig og da, men i lengden ble det litt slitsomt. Men blir faktisk sliten av å pakke ut varer, prise de og sende de ut i butikken, i hvertfall når du gjør det 6-7 timer, beina mine verker.

Summer and SunJust Another Fan...Light It, Don't Fight It


Jeg så forresten en film i går som heter Life as we know it, sett den? Den var utrolig bra, veldig morsomt og fin. Dessuten er jo kjekke Josh Duhamel en av hovedpersonene, så det gjør jo filmen bare enda bedre. Og Kathrine Hegl er jo også kjempeflink og morsomt!

ohheaven: Josh Duhamel - Fake Smilegℓαм ♕ яσмαη¢єResultados da Pesquisa de imagens do Google para http://indiegeniusprod.com/BestMoviesEver/wp-content/uploads/2010/09/life-as-we-know-it-best-movies-ever-josh-dushamel-naked-curt-johnson.jpg

Her er traileren:

ENDELIG SOMMERFERIE

Nå er det endelig sommerferie og det betyr ikke noe skole eller tanke på siste året på vgs før om 2 måneder. I dag har jeg vært ute og spist på Egon med noen gode venner og det var kjempekoselig. Må få lov til å legge til at prisene der er litt for høye etter min mening. En pizza for 240 kr, er ikke det litt vel dyrt? Det syntes ihvertfall jeg da :)

Uansett, nå er det bare å slappe av og nyte friheten. Vi fikk også karakterkortet i dag og jeg er veldig fornøyd med alle standpunktkarakterene. Dagen ble en meget bra start på sommeren da altså. Jeg har desverre ingen bilder fra i kveld, men får vel legge ut noen fra favorittsiden www.weheartit.com. Jeg tipper at de fleste har vært inne på denne siden, uansett om de har en bruker eller ikke. Men hvis dere ikke vet hva det er, eller aldri har klikket dere inn på det kan jeg fortelle at det er verdt et besøk. Jeg elsker alle bildene folk legget ut og det er så fin fin fin side. Bildene mine kan dere se om dere trykker på linken eller bildene i sidefeltet.

Summertime (Nora Nymo Fikse)Mine bilder - BarndommenMine bilder - 2010

Disse bildene er fra min bruker på weheartit. Bildet til høyre er fra i fjor sommer, i Danmark. Jeg vindsurfet, det var kjempemorsomt, litt vrient i begynnelsen, men utrolig artig.

Summer plans - California, Nevada, Hawaii

California Gurls - Katy Perry Ft. Snoop Dog

16.juli drar jeg og familien (+ to slektninger) på ferie. Dette har vært planlagt lenge. Vi hadde egentlig tenkt å dra i fjor sommer, men siden søsteren min flyttet til California da, utsatte vi ferien ett år. Jeg har altså ventet på dette kjempelenge. Å dra på ferie til USA har jeg hatt lyst til utrolig lenge. Å dra til Hawaii har vært en drøm helt siden jeg fant ut hva det var.

Planen er at vi flyr til LAX og farter rundt i L.A. noen dager før vi begynner en ganske lang (litt lang) roadtrip, fra Los Angeles til Nevada (Las Vegas), så videre til San Francisco og tilbake til L.A. igjen + noen stopp underveis. Så blir det bare jeg, mami, papi og sistah som fortsetter ferien mot enda varmere strøk. Vi flyr først til Honolulu, hvor vi skal være i ca. fem eller seks dager. Honolulu er en by, øya heter Oahu. Her skal vi surfe på de store bølgene som kommer inn mot land. Etter disse dagene her, tar vi flyet videre til en annen øy, Maui. Her skal vi være i omtrent en uke.

Til slutt flyr vi tilbake til Los Angeles hvor vi skal være et par dager før vi vender turen hjemover mot kjære Norge. Vi skal være borte i en månede til sammen. 

 


 

LAX

Photos: - Aircraft Pictures | Airliners.netSweet GleamCHAMPAGNE POWER ♔

L.A.

Happily Ever After Starts HereUntitledBeverly Hills | Flickr ? Compartilhamento de fotos!

Las Vegas

belagio fountains and Caesars Palace | Flickr - Photo Sharing!Anny goes AmericaHell is empty and all the devils are here.

San Francisco

ᵔ❈ᵕ❈ᵔ❈ᵕ❈ᵕ❈ᵔ❈ᵕ❈ᵔ❈please,not Slytherin.Photographer Michael Nager - cityscapes & landscapes

Hawaii (Honolulu)

Sicksoquickall good things are wild and freeBlog

Hawaii (Maui)

Maui Island Secret ? WelcomeThe Colorful Calm | Flickr - Photo Sharing!SNapshots Hawaii

Jeg tror dette blir en fin reise <:)

 

It's finally summer vacation ... almost

I dag er det 21.juni og vår siste skoledag er 22.juni. Egentlig kunne min sommerferie begynt for to uker siden. de siste 9 skoledagene jeg har hatt har vært helt bortkastet. Det er unødvendig av ledelsen å bestemme at vi skal gå på skolen bare fordi vi har for hatt lite skoledager, spesielt når vi ikke har noe å gjøre. Vi møter opp, venter, venter, venter, og drar hjem, venter, drar på skolen igjen, venter, også hjem igjen.

MEN i morgen er det aller siste skoledag før ferien begynner og det skal bli så deilig (selv om jeg på en måte allerede har ferie). Det er bare 25 dager til den STORE reisen begynner. Å, som jeg gleder meg.

mathilda berglund.today i found my friends, they're in my headin the name of fuck.PARTY TEAM - Page 2 of 120emptysaladSummertime (Nora Nymo Fikse)

I smell browniemuffins from the oven

I dag var jeg tidlig hjemme fra skolen og bestemte med for å lage browniemuffins. Det er alltid like godt og slukker sukkersuget veldig. Det er utrolig enkelt å lage og tar ikke lang tid. Jeg måtte selvfølgelig ta noen snapshot av av muffinsene, sånn at jeg kan vise de frem og misunne andre. (Oppskriften finner du under bidene)

Ingredienser:

2 egg

3dl sukker
100gr smeltet smør
2 dl hvetemel
1ts vaniljesukker
3-4 ss kakao

 

Fremgangsmåte:

1.Sett ovnen på 200C

2.Visp egg og sukker til eggedosis

3.Bland inn de andre ingridiensene

4.Fyll muffinsene halvfulle

PS: Ut i fra denne oppskriften blir det ca. 16 muffins hvis du bruke normal str på muffinsformene

Stekes i 13 minutter

Ny header

Nå har jeg laget en ny header til bloggen. Syntes det er bra å fornye designet og sånt, slik at det ikke blir for kjedelig. Jeg hadde egentlig laget headeren uten den rosa sløyfen, men jeg så at den ble mye finere når det ble litt farger inn i bildet. Også hadde jeg sløyfen på den forrige headern, så jeg syntes at det ble litt morsomt å ha den med.

Slik ser den ut:What do you think, do you like this? 
Math is life

Det beste med å ha mattetentamen på en mandag, er at da går mesteparten av helgen til øving, inne... Jeg hater dagene før sånne store prøver, blir så nervøs. Håper jeg har øvd nok nå, for nå klarer jeg ikke mer, hodet mitt er fullt av potenser, likninger og standardavvik-formler. 

207475_189874611055747_127220213987854_481059_7078457_n_large

 

Nå kjenner jeg at jeg er SÅ klar for sommerferie!!

No hablo español!

I dag hadde jeg spansktentamen. Jeg liker landet, språket også, men ikke at jeg selv må lære det. Nei. Uff, er det noe jeg gleder meg til så er det at jeg er ferdig med spansk til sommeren...

What a day!

Jeg vet ikke med resten av Norge, men her på østlandet koker det over.

Nå sitter jeg ute i solen og koser meg, det er over 20 varmegrader og enda er det bare april. Dette er den første påsken på lenge vi ikke har vært på hytta hele ferien og stått på ski. Det er lite snø på fjellet, jeg har faktisk stått på ski en dag, i Sverige, Sälen.

I går var jeg med min besteveninne hele dagen. Først var vi å shoppet, spiste is og nøyt solen. Jeg overnattet der til i dag. Hittil har vi bare kost oss ute, man kan nesten steke egg på meg, så varmt er det!!Meg og Ida ♥

You've got to love the sun

Nå ligger jeg ute i solen og koker. Det er sommervær, i april, herlig!!

hits