Photography

Photography

Christmas timeWisteria Lane

I sommer var jeg en måned i USA, blant annet i Hollywood, California. Jeg var selvfølgelig i Universal Studios, hvor settet til Frustrerte Fruer ligger. Her er noen bilder fra den veldig litte gata Wisteria Lane (Jeg er forresten superfan av Desperate Housewives) ;


Mary Alice


Bree Van de Kamp


Edie Britt


Lynette Scavo


Susan MayerGabrielle Solis


 ♥

Surfing on Oahu, hawaii

081011A fish near the surface


Bildet er tatt med undervannskamera da vi var på snorklekurs på Maui, Hawaii 

A home without a cat is just a house  //weheartit//

Photoshoot in the woodsPeace, Love and Rock 'n' Roll

Inspiration

@Weheartit

.
Olympus Pen e-pl1 - Kamera

 

Jeg fikk kameraet Olympus Pen e-pl1 til jul og er superfornøyd. Jeg har hatt det i et halvt år nå og blir stadig overrasket over innstillinger man kan stille på får å få effekter, fokus og generelt gode bilder.

Olympus Pen er ikke et speilrefleks-kamera, men de har mange av det samme funksjonene som et. Det jeg liker så godt med dette kameraet er at det blir helt utrolig skarpe og fine bilder. Og man kan ha på en instilling som heter art, der man kan velge mange forskjellige effekter som; popart, svart/hvitt, sepia, nøkkelhull, osv. Dette gjør at bildene blir mer levende og man slipper å redigere de om man ikke vil.

Det er veldig enkelt å bruke. Jeg har enda ikke lært meg alt man kan gjøre med det, men leter i spenning etter mer informasjon på nettet. Med dette kameraet blir det altså veldig gøy å ta bilder, man kan leke mer med effekter og innstillinger enn det man kan med vanlige speilrefleks.


Jeg har kameraet som er vist ovenfor, med 14-42mm zoom objektiv.

Her er noen av effektene du kan stille på kameraet Olympus Pen (Art):

 WE HEART IT

Photos

hits