TV

xoxo, Gossip Girl

 You'r one and only source into the scandalous life of Manhattan's elite.

Nå sitter jeg og ser på Gossip Girl, har begynt på sesong 1. Jeg syntes de eldre episodene er best, men jeg følger fortsatt med på de nye episodene. Jeg har fulgt med helt siden den første episodene ble sendt på norsk tv og er hekta. Det er morsomt å se de gamle episodene og se hvor mye som har endret seg fra sesong 1 til 4.

I'll shoot some heroin & fuck with the starsxopinksparklesxoTumblrwith or without youUntitledFashion Is Bad-Ass.: Daily Inspiration: Taylor MomsenFotos de inspire me - gg ♥Beauty FantasyOne Great Love

De nye episodene fra sesong 4 kan du se her.

1923прима-балерина

Blair Waldorf  -  Leighton Meester                     Serena van der Woodsen  -  Blake Lively

The Rich and Famoussmiss nothing.

Nate Archibald  -  Chace Crawford                   Jenny humphrey  -  Taylor Momsen

ShmollycocoYoung Hollywood

Chuck Bass  -  Ed Westwick                              Dan Humphrey  -  Penn badgley

One Tree Hill in my heart

Jeg ELSKEROne Tree Hill. Jeg bare ELSKER det. Alle som kjenner meg vet at jeg gjør det og jeg ser på det hele tiden. Jeg har ikke kjøpt sesongene, men det trenger jeg jo ikke, for de går på TV hver dag, og det har det vel gjort i ganske mange år nå. Jeg har fulgt med i SÅ MANGE år og er helt hekta. 

Jeg kunne skrevet flere sider om hvor mye jeg ELSKER OTH, men jeg skal ikke gjøre innlegget så kjedelig..

One Tree Hill er det TV-programmet jeg ikke kan gå glipp av og jeg blir veldgi følelsesmessig når jeg ser på det. jeg lever meg rett og slett inn i det. Jeg følger med på TV og ikke på nettet fordi jeg syntes det er mye mer spennende å følge med på TV, og vente til en ny sesong kommer.

Tumblr_lj74c0kyg41qbb6pjo1_500_large

Tumblr_lj5jr9pyvq1qidx3qo1_500_large

Disse bildene er fra dagens episode, siste episode i sesong 4. Ååååååh, jeg ELSKER oth. Haha, det er rart, men det er sant :)

Er det noen fler som er One Tree Hill fan?

hits